Bio

Suzanne – zang
Suzanne stond al eerder op het podium, nu met Candy Apple Red heeft ze precies de juiste muzikanten om haar heen. Invloeden van Ian Siegal en Tom Waits zijn duidelijk te horen en zelfs te zien. De kans is erg groot dat ze in rode outfit op het podium te bewonderen is.

Jasper – harmonica
Jasper kreeg de blues al vroeg te horen, hij is opgegroeid met de muziek van Muddy Waters en Howlin’ Wolf. Zwaar geïnspireerd door Little Walter, Lester Butler, James Cotton en Rod Piazza besloot hij zelf het harpje op te pakken. Inmiddels is dat een koffer vol. Jasper speelt ook chromatisch, en is ook op andere obscure instrumenten te horen. De ouderwetse Astatic JT-30 bulletmicrofoon ontbreekt natuurlijk niet. Jasper krijgt de credits voor de vormgeving van deze site en de merchandising.

Pascal – drums
Oorspronkelijk opgeleid als saxofonist, echter vele instrumenten hadden en hebben zijn interesse. Snel stapte hij over op drums en hij heeft nooit meer omgekeken. Door de jaren heen in verschillende (cover)bands en projecten gespeeld. Beheerst inmiddels diverse stijlen. Inspiratie komt uit bijna alles wat raakt en inspireert: blues, dance, klassiek, jazz, motown enz. Inspirerende drummers zijn Steve Jordan, Jeff Ballard, Bernard Purdie, Carter McLean en George Sluppick.

Errol – gitaar
Errol speelt al sinds jonge leeftijd gitaar. Met z’n andere band speelde hij o.a. op de Zomerparkfeesten in Venlo.  Net als de rest is hij bezeten van de blues, en is hij in z’n vrije tijd zelden zonder stratocaster te vinden. Errol luistert graag naar Buddy Guy, B.B.King en John Mayer.

Mario – bas
Mario is de man op de bas, heeft op vele podia en in talloze café’s gestaan. Hij speelde al eerder met Pascal samen, nu zorgen ze voor de groove in de ritmesectie.  Hij speelt graag over z’n Baby Blue II.